debreceni

Bihari Ernő jegyzetei

Utolsó kommentek

  • mysstes: Horn szenvedett eleget. Isten nem ver bottal... (2013.07.10. 12:54) Wittner Mária országa
  • mysstes: Megnézném Debrecenit, hogy húsz év igazságtalan kóter után mennyire tudna megbocsátó lenni. (2013.07.10. 12:51) Wittner Mária országa
  • dr yetee 69: @Vén Csataló: Azért Wittner szerepe sem tisztázott teljesen! (2013.07.10. 08:34) Wittner Mária országa
  • Vén Csataló: Nem kellett volna a hazát árulni, mindjárt nem lett volna miről beszélnie Wittnernek. Helyes lenne, ha a posztoló felfogná: aki 56-ban a magyarokat gyilkoló szovjet megszálló csapatok mellé állt, az... (2013.07.09. 17:06) Wittner Mária országa
  • debreceni.blog: Szerinted. (2013.07.09. 14:25) Wittner Mária országa
  • Utolsó 20

Kehes média

2012.04.06. 09:40 debreceni.blog

Kehes média

De most tényleg: ki az a Schmitt Pál, aki miatt a közvagyont korlátozzák?

A világhálóról való eltüntetés Orwell 1984-ét idézi. Ki működhet a hátérben, ki a Big Brother?


A keh.hu nem más, mint a Köztársasági Elnöki Hivatal internetes megnyilatkozása, az intézmény honlapja. Nem magántulajdon, legkevésbé Schmitt Pál sajátja. Miután megbukott – köztársasági elnökként először az új magyar demokráciában – plágiuma okán a fülkeforradalmi többség zemberek embere, az interneten a továbbiakban nem látogatható a magyar köztársaság – új alaptörvényesen Magyarország – elnökének honlapja. Azok kedvéért, akik nem a 2010-es kétharmados fideszforradalom után eszméltek agyi valójukra, elmondanánk, hogy Schmitt Pál előtt is voltak köztársasági elnökei a rendszerváltó Magyarországnak. Úgymint Göncz Árpád, Mádl Ferenc, Sólyom László. Ők mindannyian keh.hu. Ők mindannyian nincsenek itt fent a neten. Ezek a jeles emberek éppen azért nem, mert utánuk jött egy nem jeles....

Tovább a teljes cikkre>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://debreceni.blog.hu/api/trackback/id/tr654367200

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tavaszi zsongás 2012.04.07. 11:15:46

Kedves Naplóm!Lemondott a plágiumelnök. Végre hivatalába léphet az Alternatív Köztársasági Elnök Úr!   A művész úr gyönyörű szerelmes dalát küldöm az összes fasisztának ezen a gyönyörű tavaszi napon! Jelképezze ez a dal a szeretetet és a barátság...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneee3 2012.05.22. 17:17:35

Az ország megnyomorításával vádolják Orbánt
Olvasd! Terjeszd!

Budapest – Különös szöveg terjed az interneten. Eredetileg a peticio.com oldalon jelent meg a néhány soros felháborodás, de utóbb önállósodott, és azóta már saját életet él. Az ismeretlen szerző azzal vádolja Orbán Viktort, hogy leépítette a demokráciát, elnyomorította, megosztotta és megalázta az országot, ahol felnőtt, hatalmát egy szűk csoport érdekében használja. A szövegben nincs benne szó szerint, de nyilvánvaló: mindez röviden azt jelenti, hogy Orbán Viktor elárulta a hazáját.

VÁDOLOM!!!

Vádolom Orbán Viktort, mert önös hatalmi érdekből, minden normát felrúgva, semmibe véve az országot, AHOL SZÜLETETT, FELNŐTT, TANULT, CSALÁDOT ALAPÍTOTT, a közvetlen csőd bekövetkezte lehetőségéig elnyomorította, megosztotta, megalázta, Európából kisemmizetté, kiutálttá tette.

Vádolom Orbán Viktort, hogy az általa irányított pártalakulattal együtt MÓDSZERESEN LEÉPÍTETTE ZSENGE DEMOKRÁCIÁNKAT, nehezen belátható távolságba űzte az európai minőségű normalizálódás lehetőségeit.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a LEGNEGATÍVABB EMBERI TULAJDONSÁGOKRA ÉPÍTVE szellemileg, erkölcsileg, tudatilag lenullázta az emberek nagy többségét, szembefordítva egymással szinte minden embercsoport minden tagját.

Vádolom Orbán Viktort, hogy eszement törvénykezési tevékenységgel teljesen felszámolta a jogbiztonságot és a gazdasági élet jogi – törvényi környezetét, csődközelbe sodorva a magyar gazdaságot.

És végül.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a kezébe kapott HATALMAS POLITIKAI TŐKÉT NEM az ország felvirágoztatására, az emberek életének javítására, szellemi – erkölcsi és épített környezetünk jobbítására, hanem önös érdekből egy VÉGTELENÜL SZŰK CSOPORT ÉRDEKÉBEN használta fel.”
süti beállítások módosítása